Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Farseret kyllingelår

Farseret kyllingelår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
50 g.små champignoner
2 store blade lolorosa
1 dl.valnøddeolie
 lidtgrøn basilikum
1 citron
2 kyllingelår á ca100g
 
Opskrift:
Kyllinge låret skæres op på bagsiden, benet skæres ud, den skyllede basilikum og reven citronskal lægges i, låret rulles sammen fra fod til top, og bindes op så det holder. Stilles i ovnen ved 190 grader i 20 min. Svampene skylles og tørres grundigt, de ristes af på en glohed pande i olie med salt og peber. Valnøddeolien piskes i saften fra citronen s+p. De skyllede salatblade vendes her i . kyllingelåret skal trække i 5 min derefter skæres det skråt over lægges oven på salaten omkranset af de lune champignoner.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8817 gange,
og udskrevet 109 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu