Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingelår med nøddekartoffelmos og råkost

Kyllingelår med nøddekartoffelmos og råkost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeunderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 kyllingeunderlår
 lidtolie
 salt
 peber
 paprika
 
2-3 store bagekartofler
 lidtmælk
 lidtsmør
25 g.hasselnøddeflager
 friske timianblade
 salt
 peber
 
0.25 hvidkålshoved
1 mandarin
0.5 dl.rosiner
0.5 rød peberfrugt
 olivenolie
1 appelsin saft heraf
 
Opskrift:
Pensl kyllingelårene med olie og drys med krydderier. Stil dem i en 200 grader varm ovn i ca. 35 minutter eller til de er møre og gyldne. Skræl kartoflerne og snit dem i mindre stykker. Kog dem meget møre i usaltet vand og mos dem med salt, peber, mælk og smør som du plejer. Rør den færdige mos med hasselnøddeflager og friske timianblade. Snit hvidkålet meget fint og klip mandarinbåde i små stykker, som vendes i. Tilsæt tern af peberfrugt og rosiner. Vend salaten med olivenolie og appelsinsaft. Server salaten til de varme kyllingelår og nøddemosen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10454 gange,
og udskrevet 229 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu