hele kyllingelår per. pers.1-2 hele kyllingelår per. pers.
1
skive
bacon pr. kyllingelår1 skive bacon pr. kyllingelår
salt salt
peber peber
paprika edelsüss paprika edelsüss
olie olie
Opskrift:
Flå/skær skindet af kyllingelårene.
Krydr med peber på hele låret.
Vikle nu baconen om underlåret.
Skær et par snit i overlåret, krydr med salt og
rigeligt med paprika.
Pensel rigeligt med olie.
Sættes i oven v. 180 gr. og steges i ca. 50-60 min.
Kødsaften skal være klar.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 12522 gange, og udskrevet 164 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider