skinke eller hamburgerryg 250 g. skinke eller hamburgerryg
250
g.
gulerødder 250 g. gulerødder
5
dl.
vand 5 dl. vand
500
g.
nye kartofler500 g. nye kartofler
250
g.
bælgede ærter 250 g. bælgede ærter
25
g.
smør/margarine25 g. smør/margarine
2
spsk.
hvedemel 2 spsk. hvedemel
peber peber
salt salt
hakket persille hakket persille
Opskrift:
Skinke eller hamburgerryg skæres i små firkanter.
Gulerødder og kartofler skrabes og skæres også i små firkanter.
Ærterne bælges.
Skinke gulerødder og kartofler sættes over med vandet.
Koges knapt møre hvorefter ærterne kommes i.
Fedtstof og mel røres sammen og kommes i.
Koges med 5-10 minutter.
Retten smages til med salt og peber.
Drysses med hakket persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(10 stemmer)
Opskriften er vist 16839 gange, og udskrevet 222 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider