Kartoflerne skrælles og skæres i små tern
Løget pilles og hakkes.
Kom det i en stor skål - æggene kommes i. Krydres med salt peber og vegeta. Hæld mel i sammen med mælken indtil det har en let flydende kosistens. Jeg tager det på gefühl... Røres grundigt rundt.
En dyb bradepande beklædes med bagepapir - herpå hældes blandingen i bradepanden. glat det lidt ud. Bages herefter ved 200 grader til overfladen er let gylden.
Smøres med Creme Fraice/græsk yoghurt og serveres med en god tomatsalat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(9 stemmer)
Opskriften er vist 10711 gange, og udskrevet 159 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider