Tør kyllingen. Gnid den med salt, peber og presset hvidløg. Læg den i en gryde og hæld mælk over, så det dækker. Læg låg på og lad kyllingen koge i en halv time. Tag den op. Lad kyllingen afkøle og del den mindre stykker. Varm mælken igen og tilsæt resten af ingredienserne undtagen citron og korianderblade. Chilien skal hakkes fint. Læg kyllingestykkerne i og lad retten koge til kødet er mørt. Læg kyllingestykkerne på et fad og stænk med citron. Fordel saucen over kødet. Pynt med hakket koriander.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(11 stemmer)
Opskriften er vist 8170 gange, og udskrevet 90 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider