Ovnbagt paneret kyllingelår med timiangrønsager

Ovnbagt paneret kyllingelår med timiangrønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerteforeningen

Indsendt :     

Ingredienser:
8 kyllingelår ca. 800 g
2 spsk.rasp
1000 g.kartofler
1 tsk.timian
 
 Timiangrønsager:
2 peberfrugter i tern
1 hakket løg
1 squash i tern
1 spsk.olivenolie
2 tsk.timian
1 dl.bouillon eller vand
 
Opskrift:
Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og drys med rasp. Skrub og halver kartoflerne og læg dem i fadet ved siden af kyllingelårene. Drys med timian og steg i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. Varm olien i en gryde. Tilsæt grønsager og timian og svits et øjeblik. Hæld bouillon på og lad grønsagerne simre i ca. 5 min. Server kyllingelår med kartofler og timiangrønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 17434 gange,
og udskrevet 299 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-22 23:19:18
Alm.god hverdagsret - som ovenfor nævnt er det nødvendigt med ca. 1 time i ovnen. Også aht kartoflerne.

  -   2005-01-01 01:01:01
vores skulle have næsten 1 time i ovnen, ellers rigtig god