Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ovnbagt paneret kyllingelår med timiangrønsager

Ovnbagt paneret kyllingelår med timiangrønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerteforeningen

Indsendt :



Ingredienser:
8 kyllingelår ca. 800 g
2 spsk.rasp
1000 g.kartofler
1 tsk.timian
 
 Timiangrønsager:
2 peberfrugter i tern
1 hakket løg
1 squash i tern
1 spsk.olivenolie
2 tsk.timian
1 dl.bouillon eller vand
 
Opskrift:
Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og drys med rasp. Skrub og halver kartoflerne og læg dem i fadet ved siden af kyllingelårene. Drys med timian og steg i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. Varm olien i en gryde. Tilsæt grønsager og timian og svits et øjeblik. Hæld bouillon på og lad grønsagerne simre i ca. 5 min. Server kyllingelår med kartofler og timiangrønsager.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15522 gange,
og udskrevet 268 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bodil Kbhvn.  -  2010-04-22 23:19:18
Alm.god hverdagsret - som ovenfor nævnt er det nødvendigt med ca. 1 time i ovnen. Også aht kartoflerne.

Niels-Chr.  -  0000-00-00 00:00:00
vores skulle have næsten 1 time i ovnen, ellers rigtig god