Stegte Kyllingelår med pastasalat

Stegte Kyllingelår med pastasalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 dl.Ylette
4 spsk.Tomatketchup
0.5 tsk.Sød Chilisauce
0.5 tsk.Sukker
0.75 tsk.Groft salt
 Frisk kværnet peber
1 dl.friskklippet karse
 
8 stk.kyllingelår
1.5 spsk.sesamfrø
1 æg
2 spsk.rasp
3 Spsk.revet grana ost
0.5 tsk.edelsüss paprika
0.5 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
3 L.vand
2 spsk.groft salt
 
 Pasta
 
Opskrift:
Alle ingredienser til kyllingelårene blandes og kyllingelårene vendes i. Kyllingelårene steges i ovnen 50 min ved 200°C.

Pastaskruerne koges efter anvisning på posen. Pastaskruerne, skylles i koldt vand.

Ingredienserne til dressingen røres sammen. Pastaskruerne vendes i dressingen, og pastasalaten er klar.

Kyllingelår og pastasalaten serveres med groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 17695 gange,
og udskrevet 320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-15 17:43:37
Det der sesamkylling er altså bare SÅ lækkert! Vi laver det altid med kyllingefileter i stedet for lår og så steger vi dem på panden. Mums! Pastasalaten har vi ikke prøvet.

  -   2009-05-12 11:07:58
den ser nu meget overskuelig ud. og let at gå til.

  -   2007-03-12 16:58:47
skal lave pastasalat til ca. 60 børn, tror du ikke jeg skal beregne 50gr. pasta pr. barn ? - tak for hjælpen.

  -   2005-01-01 01:01:01
Ja det ser lidt rodet ud, men jeg har nu lavet lidt mellemrum i ingredienslisten, og jeg vil mene at første afsnit er til dressingen, næste afsnit er så ingredienserne til kyllingen, og til slut til pasta

  -   2005-01-01 01:01:01
Ja, det lyder lækkert.. tror jeg! Men hvad er til hvad????

  -   2005-01-01 01:01:01
Det ku' være så godt, men nu er det den mest rodede opskrift, jeg længe har set. Hvad er til dressing og hvad er til marinade og hvad .....HJÆLP.