Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte kyllingelår med champignonsauce

Fyldte kyllingelår med champignonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fyldte kyllingelår med champignonsauce, billede 4 Fyldte kyllingelår med champignonsauce, billede 1 Fyldte kyllingelår med champignonsauce, billede 2 Fyldte kyllingelår med champignonsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Hele kyllingelår med rygben 1 helt kyllingelår vejer ca. 375 gram, og heraf er ben ca. 43%
   
  Fyld:
100 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
1 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
0.5 spsk. Oregano, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Skær rygbenet af. Tag det øverste ben ud af kyllingelårene:
skær fra bagsiden af lårene ind til benet og rundt om det med en skarp kniv.

Til fyldet mixes kyllingefileten i foodprocessor sammen med æggehviden, lidt salt og peber, skalotteløg og oregano. Tilsæt fløde, til konsistensen er passende farsagtig.

Fordel farsen i de udbenede lår og læg det løse skind over farsen. Bind et stykke bomuldsgarn om, så de holder sammen. Gnid lårene med salt og peber og brun dem godt på alle sider i smørret.

Skær de rensede champignoner i skiver og svits dem med. Hæld vin ved og småsteg lårene 25-30 minutter under låg, til de er møre. Tag lårene op og hold dem varme under folie.

Jævn skyen med maizena rørt ud i fløde og smag saucen til med salt og peber. Serveres med persillekartofler og rosenkål.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 24683 gange,
og udskrevet 256 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8547 (2035 kcal)
KJ pr. Pers. 2136 (508 kcal)
Vægt ialt 1973 gram
Vægt pr. Pers. 493 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 433 KJ (103 kcal)
Protein 9.9 gram
Fedt 6.5 gram
Kulhydrat 0.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu