Skær rygbenet af.
Tag det øverste ben ud af kyllingelårene:
skær fra bagsiden af lårene ind til benet og rundt om det med en skarp kniv.
Til fyldet mixes kyllingefileten i foodprocessor sammen med æggehviden, lidt salt og peber, skalotteløg og oregano. Tilsæt fløde, til konsistensen er passende farsagtig.
Fordel farsen i de udbenede lår og læg det løse skind over farsen. Bind et stykke bomuldsgarn om, så de holder sammen. Gnid lårene med salt og peber og brun dem godt på alle sider i smørret.
Skær de rensede champignoner i skiver og svits dem med. Hæld vin ved og småsteg lårene 25-30 minutter under låg, til de er møre. Tag lårene op og hold dem varme under folie.
Jævn skyen med maizena rørt ud i fløde og smag saucen til med salt og peber. Serveres med persillekartofler og rosenkål.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 25624 gange, og udskrevet 262 gange.
Energi:
KJ total 8547 (2035 kcal)
KJ pr. Pers. 2136 (508 kcal)
Vægt ialt 1973 gram
Vægt pr. Pers. 493 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 433 KJ (103 kcal) Protein 9.9 gram Fedt 6.5 gram Kulhydrat 0.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider