Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Elg på Italiensk

Elg på Italiensk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Elg - Elsdyr

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Halfdan.dk

Indsendt :



Ingredienser:
1 løg i både
2 fedhvidløg i både
2 spsk.Worcestershire sauce
4 spsk.Oliven olie
1 spsk.Balsamico eddike
1 spsk.Rosen paprika
4 stk.Pecorino uden kerner ( fjernes efter marineringen )
 
 Fyld:
600 g.Real elg kød i strimler
 
 Færdiggørelsen:
75 g.Pinjekerner
3 dl.Fløde ( man kan benytte 13 % )
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Fremgangsmåde for marinade og marinering.
Marinaden blandes. Elg kødet befris for evt. hinder og strimles i tynde stykker. Bacon og elg kød blandes med marinaden. Kødet marineres i 2-3 timer. Efter marinering fjernes pecorinoerne inden stegningen.

Fremgangsmåde for færdiggørelsen.
Pinjekerner svitses på en tør pande indtil de får let farve. Kødet og marinaden brunes på en stor pande i ca. 2 min. Der tilsættes fløde, salt, peber og simrer videre i yderligere i ca. 2 min, kan evt. jævnes. Kødet pyntes med pinjekernerne og serveres på panden.

Tilbehør:
Her sætter kun fantasien grænser Man kan vælges ris Pasta Salat Groft brød Årstidens grøntsager


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (40 stemmer)

Opskriften er vist 24456 gange,
og udskrevet 587 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

mønboen  -  2009-04-01 08:35:22
Mon ikke der menes "pepperoncini" = en chili. Vil tro, at baconen skal være rå og i store tern - men hvor bliver den af bagefter. Ufuldstændig = dårlig opskrift!

jens  -  2008-12-18 17:16:59
Der findes en "gammel" hvidvinsdrue der hedder picorino - mon det er den der menes og hvor kommer bacoen ind i billedet? Skal den være ristet eller rå når den lægges i marinaden, og hvor meget?

Niels  -  2008-06-28 13:22:34
Rigtig god selv om jeg ikke lige fangede den med Picorino'erne uden kerner. Så vidt jeg er orienteret er Pecorino en Italiensk fåreost, som vist altid er uden kerner ;-)

Per  -  2008-03-19 09:24:19
Hvis du ikke er tilmeldt som bruger så vælger du menupunktet brugerservice, her er der så et punkt med indsend opskrift. Er du bruger så vælger du brugerprofil og indsend opskrift, for så bliver den nemlig lagt ind i din brugerkogebog automatisk.

Mig  -  2008-03-12 16:38:54
Super ! men hvordan sætter man sine egne opskrifter ind på siden ? jeg har nemlig masser at byde på ..

  -  2008-01-16 20:49:04
Hvad er "Real" elg?