Hare med rødvin

Hare med rødvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Hare

Ukendt oprindelseslandKilde : Halfdan.dk

Indsendt :     

Ingredienser:
1 Hare (deles i ryg køller og forløb)
 bacon / spæk
4 dl.Rødvin
3 dl.Fløde
 Salt
 peber
 Rosenpaprika
 evt.jævning
 
Opskrift:
Haren deles i ryg, køller og forløb. Lægges i en mindre bradepande / fad, krydres med salt, peber. Kødstykkerne dækkes med bacon / spæk Brunes i en forvarmet ovn ( intervalgrill ) ca. 8-10 min ved 250 º C, derefter dæmpes armen til 160 º C, der tilsættes rødvin i bradepanden / stegefadet. Derefter steger haren videre i ca. 50 min, haren overhældes med skyen jævnligt under stegningen. Mens haren trækker sies skyen over i en gryde, koges op med fløden. Smages til med salt, peber og rosen paprika, kan evt. jævnes.

Anretning:
Bacon / spæk fjernes og haren skæres for. Løs fileterne langs med og så tæt på rygraden som muligt, skær udefter under filerne så tæt på benet som muligt til filerne er helt fri. Filerne skæres i skrå skiver på ca. 1 cm tykkelse og lægges tæt sammen igen på benet, så ryggen ser hel ud. Køllerne deles i 3-4 stykker. Kødet fra forløbene løsnes helt og lægges igen på benet.

Tilbehør:
Hertil anbefales vintergrøntsager samt ovnstegte kartofler med kastanjer og hvidløg. Disse opskrifter forefindes under tilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 14910 gange,
og udskrevet 538 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu