Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Trøffelfarseret sikamedaljon

Trøffelfarseret sikamedaljon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 7 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Sikahjort

Ukendt oprindelseslandKilde : Halfdan.dk

Indsendt :



Ingredienser:
2200 g.sikadyr ryg
300 g.sikadyr småkød
4 æg
5 dl.fløde
10 g.trøfler
500 g.rødløg
2 dl.eddike
100 g.sukker
400 g.rosenkål
1 bdt.persille
50 g.smør
100 g.hvedemel
1 bdt.frisk rosmarin
1 Carlsberg Porter
1 l.mørk fond
8 bagekartofler
100 g.Mozarella ost
 salt
 peber
 olie
 
Opskrift:
Skær fileten fra ryggen. Behold ribbenene på selve fileten. Brug mørbraden. 2: FARS : blend de 300 gram kød med salt, peber, hele æg, fløde og lidt trøffel. Skær en lomme i fileten og put farsen ind i kødet ved hjælp af en sprøjtepose. Grilles eller brunes på pande og steges færdig i varm ovn ? ca. 210 grader i ca. 15 min. 3: Sauce : Lav en opbagning af smør og mel, tilsæt mørk fond og lad det koge ind. Smag den til med porter og rosmarin. 4: Skær rødløgene i både og svits dem på en pande og tilsæt rødvinseddike og sukker. Damp rosenkålene i vand med hakket persille og smør. 5: Bagekartoflerne skrælles og stikkes ud med et noisette-jern. Kartoffelkuglerne brunes af på pande, sættes i ovn i små skåle, strø ost hen over inden gratineringen.

Læg rødløgene på midten af tallerkenen, placer kødet oven på, rosenkålsblandingen lægges pænt omkring kødet. Kartoflerne serveres ved siden af sammen med saucen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (8 stemmer)

Opskriften er vist 5964 gange,
og udskrevet 97 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu