bouillon eller vildtfond 4 dl. bouillon eller vildtfond
1
kvist
timian 1 kvist timian
250
g.
svampe champignoner eller blandede svampe 250 g. svampe champignoner eller blandede svampe
1-2
spsk.
smør 1-2 spsk. smør
1
bdt.
persille 1 bdt. persille
Opskrift:
Del kaninen i portionsstykker, dvs. ryggen deles i fire stykker, lårene skæres af
og deles evt. én gang og forbenene skæres fra kroppen.
Vend stykkerne i salt- og peberblandet mel. Skær løgene i smalle både, porre og
gulerødder i skiver.
Skær bacon i små terninger. Rist dem sprøde i en stegegryde. Tag dem op og
gem dem til senere.
Kom smørret i og lad det bruse af og få gylden farve før kaninstykkerne brunes
heri. Vend derefter grønsagerne i.
Hæld vinen i gryden og kog kort før bouillonen hældes i. Tilsæt timian.
Lad retten simre under låg i knap 1 time, eller til kødet er godt mørt.
Rens svampene og del de største af dem. Svits dem i smør og kom dem i retten
de sidste minutter af kogetiden.
Smag ragouten til og server den med de ristede baconterninger over samt rigeligt
med hakket persille.
Tips:
Dampet savoykål eller spidskål og kogte kartofler smager godt til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(23 stemmer)
Opskriften er vist 11742 gange, og udskrevet 447 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider