Halfdans kanin ragout

Halfdans kanin ragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Halfdan.dk

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kanin på 1.2-1.5 kg
3 spsk.hvedemel
 salt
 peber
2-3 spsk.smør
2 løg
1 porre
2 gulerødder
150 g.bacon
2 dl.hvidvin
4 dl.bouillon eller vildtfond
1 kvisttimian
250 g.svampe champignoner eller blandede svampe
1-2 spsk.smør
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Del kaninen i portionsstykker, dvs. ryggen deles i fire stykker, lårene skæres af og deles evt. én gang og forbenene skæres fra kroppen. Vend stykkerne i salt- og peberblandet mel. Skær løgene i smalle både, porre og gulerødder i skiver. Skær bacon i små terninger. Rist dem sprøde i en stegegryde. Tag dem op og gem dem til senere. Kom smørret i og lad det bruse af og få gylden farve før kaninstykkerne brunes heri. Vend derefter grønsagerne i. Hæld vinen i gryden og kog kort før bouillonen hældes i. Tilsæt timian. Lad retten simre under låg i knap 1 time, eller til kødet er godt mørt. Rens svampene og del de største af dem. Svits dem i smør og kom dem i retten de sidste minutter af kogetiden. Smag ragouten til og server den med de ristede baconterninger over samt rigeligt med hakket persille.

Tips:

Dampet savoykål eller spidskål og kogte kartofler smager godt til.





karakterer:
Opskriften er vist 13810 gange,
og udskrevet 477 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu