Ossobuco af vildthals

Ossobuco af vildthals, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Diverse klovdyr

Ukendt oprindelseslandKilde : Halfdan.dk

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverhals af ca. 3-4 cm tykkelse (alt klovbægerne vildt kan bruges)
1 løg
 hvedemel
75 g.smør
2 spsk.Koncentreret tomatpuré
1 kophvidvin
 salt
 peber
1 bdt.persille
0.5 citron usprøjtet
4 benfri sild (kan undlades)
 
Opskrift:
Løget skæres i tykke skiver, kødet duppes tør og drysses med mel, smelt smør i en stor stegegryde, løgringene svitses gyldne og tages op igen. Kødet kommes i gryden, og brunes let på alle sider, derefter tilsættes løgene igen. Tomatpurren udrøres i vinen, og hældes over kødet, som krydderes med salt og peber. Låget kommes på, og kødet steges ved svag varme i ca. 2 1/2 time, kødet skal vendes under stegningen. Citronen skrælles, hakkes fint sammen med persille og benfri sild. Dette tilsættes til sidst, og røres rundt i saucen, dette skal simre yderligere videre i ca. 10 minutter.

Anrettes i et fad, eller i stegegryden, man kan evt. dele større halsstykker.

Serveres med safran ris, evt. et godt mad brød.





karakterer:
Opskriften er vist 13071 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-29 12:27:47
Super måde at få dyrehalsen på, jeg undlod sildene men fulgte ellers opskriften, som blev serveret med en dejlig kartoffelmos med selleri. Et 9-tal herfra