Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rosmarinstegt rådyrkølle med rodfrugter og vilde svampe

Rosmarinstegt rådyrkølle med rodfrugter og vilde svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rosmarinstegt rådyrkølle med rodfrugter og vilde svampe, billede 4 Rosmarinstegt rådyrkølle med rodfrugter og vilde svampe, billede 1 Rosmarinstegt rådyrkølle med rodfrugter og vilde svampe, billede 2 Rosmarinstegt rådyrkølle med rodfrugter og vilde svampe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1800 g.rådyrkølle udbenet
25 g.smør
 
150 g.gulerødder
150 g.selleri
150 g.persillerod
150 g.pastinak
150 g.skalotteløg
1 Bdt.rosmarin
 salt
 peber
5 dl.vand
 
 Sauce:
1 dl.fløde
 salt
 peber
 
500 g.blandede vilde svampe
 olivenolie
 
Opskrift:
Skræl og pil grønsagerne. Skær alle grøntsager i grove stykker.

Bind rådkøllen op, brun køllen i en stegegryde grundigt på alle sider tilsæt tilsæt rodfrugterne og rosmarinkvistene, lad det brune med. Hæld vand ved og lad det koge i ca 20-25 min ved svag varme og fisk så grøntsagerne op. Lad køllen stege videre ca. 1 time.

Tag køllen op og lad den trække mens saucen laves. Tilsæt piskefløde til skyen og lad det koge ned til passende konsistens. smag til med salt og peber.

Rist svampene i olivenolie og smag til med salt og peber, tag rosmarinkvistene op af gryden, bland svampe og rudfrugter og skær kødet i skiver og anret det oven på rodfrugter og svampe i gryden server eventuelt med kartoffelmos rørt med olivenolie.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 37035 gange,
og udskrevet 1026 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu