Hornfiskerulle med spinat

Hornfiskerulle med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 hornfiskefilet
 salt
 peber
4 finthakkede
 soltørrede tomater i olie
2 fintsnittede forårsløg
 citron
 
Opskrift:
Drys fileten på kødsiden med salt og peber. Skyl spinaten godt og damp den i lidt vand, til den netop falder sammen. Lad den dryppe godt af og fordel spinaten på fileten sammen med tomater og forårsløg. Rul fileten fra hale mod hoved. Læg fileten på bagepapir penslet med lidt olie og dryp citronsaft, salt og peber på. Fold papiret om fisken og læg det i et ovnfast fad. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 10-15 min. Skær hornfiskerullen i skiver før servering. Væden fra pakken hældes ved som dyppelse. Nye kartofler serveres til sammen med salat.





karakterer:
Opskriften er vist 8598 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-02 12:41:49
hvor er det lige spinaten er henne i ingredienserne?