Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hornfiskerulle med spinat

Hornfiskerulle med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 hornfiskefilet
 salt
 peber
4 finthakkede
 soltørrede tomater i olie
2 fintsnittede forårsløg
 citron
 
Opskrift:
Drys fileten på kødsiden med salt og peber. Skyl spinaten godt og damp den i lidt vand, til den netop falder sammen. Lad den dryppe godt af og fordel spinaten på fileten sammen med tomater og forårsløg. Rul fileten fra hale mod hoved. Læg fileten på bagepapir penslet med lidt olie og dryp citronsaft, salt og peber på. Fold papiret om fisken og læg det i et ovnfast fad. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 10-15 min. Skær hornfiskerullen i skiver før servering. Væden fra pakken hældes ved som dyppelse. Nye kartofler serveres til sammen med salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7033 gange,
og udskrevet 119 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

jytte  -  2012-06-02 12:41:49
hvor er det lige spinaten er henne i ingredienserne?