Kogt hornfisk med persillesauce

Kogt hornfisk med persillesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 stor hornfisk
1 bdt.persille
1 spsk.salt
2 spsk.eddike
2000 g.nye danske kartofler
 
 Persillesauce:
 mælk
 fiskefond
1 citron
 persille
 
Opskrift:
Afskær hovedet, giv fisken et snit langs ryggen, så rygbenet fjernes uden fisken deler sig i to. Læg fisken i en flad gryde med koldt vand, så fisken er dækket. Tilsæt salt, eddike og persille. bring det i kog, lad det koge et par sekunder. Skru ned og lad fiske småkog i 12-15 minutter. Tag fisken op på et klæde og fjern skindet. Hornfisken serveres på et aflangt fad, pyntet med persille.

Hertil serveres de kogte nye danske kartofler og persillesauce.

Dette er en bechamelsauce. En ganske enkelt hvid sauce lavet af mælk og fiskefond med rigelig smør, saften af 1 citron og masser af hakket persille tilsættes.


karakterer:
Opskriften er vist 13046 gange,
og udskrevet 244 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu