Skær de istandgjorte hornfisk i ca. 8 cm lange stykker. Fjern omhyggeligt de grønne ben. Hornfisken skal være som dobbelt filet, dvs. uden at ryggen er skåret op. Skræl og hak løg, hvidløg, basilikum og persille - fyld dem i fisken. Fisken vendes i melet med salt og peber. Steges på panden i ca. 6-8 minutter. Tages op og anrettes på tallerken. Panden tilsættest lidt nyt smør og et drys persille. Smørrist persillen og brug det som pynt på de færdige kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9792 gange, og udskrevet 190 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider