frisk hornfisk fillet1000 g. frisk hornfisk fillet
1
bdt.
persille1 bdt. persille
6
tsk.
parmesan6 tsk. parmesan
1.5
dl.
hvidvin1.5 dl. hvidvin
citron citron
salt salt
peber peber
kartofler skåret i både og smurt i olie kartofler skåret i både og smurt i olie
hollandaise sauce og rødbede peberrodssalat hollandaise sauce og rødbede peberrodssalat
Opskrift:
Skyl fisken
drys med persille, parmesan, dryp med citron og salt og peber. Luk fiske sammen, evt. rul. indpak derefter fisken i sølvbede bladet og læg i et ovnfast fad. tilsæt hvidvinen og bag ved 200 grader i ½ time. vend fisken når den halve tid er gået.
Server med kvarte bagte kartoffelbåde, rødbede peberrodssalat og hollandaise sauce
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6745 gange, og udskrevet 105 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider