små hornfisk u/ ben (ca. 300 g)2 små hornfisk u/ ben (ca. 300 g)
1
tsk.
olie1 tsk. olie
salt salt
kværnet peber kværnet peber
2
faste æbler2 faste æbler
2-4
små nye løg (eller 2 almindelige)2-4 små nye løg (eller 2 almindelige)
0.5
dl.
vand0.5 dl. vand
1
spsk.
citronsaft1 spsk. citronsaft
1
kvist
frisk timian1 kvist frisk timian
2
tsk.
honning2 tsk. honning
100
g.
ribs100 g. ribs
Tilbehør: Tilbehør:
små kartofler små kartofler
Opskrift:
Skær hornfisken i 3 stykker (klip finnerne af hvis de stadig er på). Dup dem tørre og læg dem på en plade med bagepapir. Pensl overfladen med lidt olie og krydr med salt og peber. Bag dem lige til sidst øverst i en 225 grader varm ovn til overfladen får brune pletter, ca. 8 minutter efter tykkelse. Skær løg og æbler i både. Kom dem i en gryde med vand, citronsaft og timian. Damp dem møre under låg, ca. 6 minutter.Tag dem op og hold dem varme. Kom honning i gryden og kog væden lidt ind. Kom ribsene i 2-3 minutter. Læg hornfisken i lag med lidt løg og æbler imellem. Server resten ved siden af med lidt timian og læg ribsene med lage i kanten. Giv kartofler til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6862 gange, og udskrevet 137 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider