Fintsnittet spidskål og rødløg sauteres i smør og krydres med salt, peber og limesaft.
Hornfisken rulles med det afkølede fyld og holdes sammen med kødnåle. Vendes i rugmel og steges gyldne på panden.
Løg og purløg snittes og dampes møre i smør. Koges ned med fiskefond og vin. Der tilsættes fløde, koges ned, smages til og jævnes evt. med maizena.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7900 gange, og udskrevet 149 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider