Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hornfisk med fyld af spidskål og rødløg

Hornfisk med fyld af spidskål og rødløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 hornfiskfilet
0.25 spidskål
1 rødløg
1 lime
2 små løg
1 bdt.purløg
2.5 dl.piskefløde
2 dl.fiskefond
 salt
 peber
2 spsk.hvidvin
 Maizena
 
Opskrift:
Fintsnittet spidskål og rødløg sauteres i smør og krydres med salt, peber og limesaft. Hornfisken rulles med det afkølede fyld og holdes sammen med kødnåle. Vendes i rugmel og steges gyldne på panden.

Løg og purløg snittes og dampes møre i smør. Koges ned med fiskefond og vin. Der tilsættes fløde, koges ned, smages til og jævnes evt. med maizena.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7717 gange,
og udskrevet 139 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu