Hornfisk stegt som kylling

Hornfisk stegt som kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.hornfisk
 Persille
30 g.hvedemel
1 spsk.salt
50 g.margarine
2 dl.mælk eller fløde
 
Opskrift:
Hornfisken udbenes og skæres i 5-7 cm lange stykker der fyldes med persille. Fiskene vendes i mel tilsat salt. Fiskestykkerne brunes på en pande eller i en gryde, smag til med salt. Kulør, mælk eller fløde hældes over, steger i 10 min. Serveres med hvide kartofler og en skål salat.





karakterer:
Opskriften er vist 12444 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu