Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudsestrimler med ris, sukkerærter og minimajs

Strudsestrimler med ris, sukkerærter og minimajs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.marinerede strudsestrimler
 Olie til bruning
150 g.sukkerærter
100 g.minimajs
2 tomater
1 dl.hønsebouillon
 salt
 peber
 
 Fyld og tilbehør
2 dl.lange ris
3 dl.vand
1 tsk.salt
 mangochutney
 soyasauce


Opskrift:

Kog risene med vand og salt under tætsluttende låg i 12-15 min. Stil dem til side.

Skær sukkerærter i mindre stykker, hvis de er store. Flæk minimajs på langs. Skær tomater i kvarte, fjern kernerne og skær dem i tynde strimler.

Brun strudsestrimler i olie i wok /pande ved høj varme et par min. under omrøring. Kom dem over på en tallerken.

Rist sukkerærter og minimajs ca. 4 min. under omrøring.
Tilsæt tomater og lad dem stege med et par min. Rør ris og hønsebouillon i og bring retten i kog. Bland strudsestrimler i og smag til med salt og peber.

Server retten med mangochutney og soyasauce.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5306 gange,
og udskrevet 71 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu