Hornfisk med karrysauce

Hornfisk med karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
600 g.udbenet hornfisk (det klarer fiskehandleren)
 
 Kogelage:
3 dl.vand
1 løg i skiver
4 stilkepersille
 salt
 
 Karrysauce:
3 spsk.olie
1 tsk.karry
1 spsk.hakket løg
3 spsk.hvedemel
2 dl.mælk
2-3 dl.kogelage
 
 Endvidere:
1 pakkehelbladet frossen spinat
2 spsk.margarine
 
Opskrift:
Skyl og tør hornfisken og skær den i passende stykker. Bland ingredienserne til kogelagen og giv det et opkog. Læg forsigtigt hornfisken i og lad det småsimre ca. 10 min. ? eller til den er fast og har skiftet farve. Tag fisken op og hold den varm under et klæde. Svits karry og løg i olien, rør melet i og spæd med mælk og siet kogelage. Lad saucen koge igennem og smag den til. Tø spinaten i gryden med et par spsk margarine. Anret spinaten på et varmt fad, læg fisken oven på og hæld karrysaucen over. Giv løse ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 8851 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu