Pollo alla Siciliana Kylling

Pollo alla Siciliana Kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :
Pollo alla Siciliana Kylling, billede 4 Pollo alla Siciliana Kylling, billede 1 Pollo alla Siciliana Kylling, billede 2 Pollo alla Siciliana Kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
4 hele kyllingelår med rygben
3 spsk.olivenolie
1 løg
1 fedhvidløg
4 spsk.tør vermouth
1 tsk.basilikum, tørret
0.5 ds.flåede tomater
1 tsk.sukker
1 stor grøn peberfrugt
 
Opskrift:
Hæld mel, salt og peber i en plastikpose, kom kyllingelårene i et ad gangen og ryst posen.

varm olien op på en stegepande, svits de hakkede løg og heri kyllingerne (ca 10 min)

Pres hvidløgene over panden, øs vinen over og drys med basilikum, kom de hakkede tomater ved med væde, drys med sukker.

Rens peberfrugten og skær i halve ringe kom dem på panden til det øvrige, læg låg på og lad det simre i ca. ½ time, eller til kyllingen er mør( altid gennemstegt, altså klar kødsaft)

smag til med salt og peber, servere grøn salat og brød til





karakterer:
Opskriften er vist 16379 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu