Kyllingelår med bacon

Kyllingelår med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1-2 hele kyllingelår
1 stk.sliced bacon pr. lår
 salt
 peber
 paprika edelsüss
 olie
 
Opskrift:
Flå/skær forsigtigt skindet af lårene. Krydr med peber på hele låret. Vikle en skive bacon om underlåret. Skær et par snit i overlåret og krydr med salt og masser af paprika og pensel rigeligt med olie. Lægges på en rist og sættes i en kold ovn. Skru op på 180 gr. og lad lårene få ca. 1 time. Tjeck om kødsaften er klar.

Tips:

Kan serveres med karfoffelgratin som er lavet af kartofler, hk. løg, salt og peber og et par smørklatter. Ikke nok med det smager godt det ser også godt ud!





karakterer:
Opskriften er vist 20093 gange,
og udskrevet 269 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu