Spaghetti carabonara

Spaghetti carabonara, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Anders

Indsendt :     

Ingredienser:
400 g.spaghetti
1 l.vand med 1 tsk. salt
1 pakkebacon i tern
3 æg
2.5 dl.kaffefløde
0.5 tsk.salt
2 knsp.peber
3 spsk.parmesanost
 
Opskrift:
Vandet bringes i kog. Spaghettien brækkes i små stykker og tilsættes i det kogende vand. Spaghettien koges i (se på pakken). Baconternene svitses i en pande med høj kant eller i en gryde. Spaghettien (uden vand) tilsættes, og der røres godt rundt. Æg, fløde, salt, peber og parmesanost røres sammen og hældes over spaghettien og bacon. Det hele røres godt sammen og varmes igennem i 10-15 minutter.

Tips:

Man kan putte 1 tsk basilikum og lidt citronsaft i.





karakterer:
Opskriften er vist 24850 gange,
og udskrevet 826 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (39 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-13 18:20:20
du giver den for meget varme når sovsen og pastaen røres sammen.

  -   2012-07-10 13:02:47
smager godt, men hvad gør jeg forkert den gryner eller skilder?.

  -   2009-05-30 12:45:49
det smager os godt med løg i syntes jeg (:

  -   2005-01-01 01:01:01
Det var en rigtig succes, det smagte rigtig godt...... vi var 5 mand til aftensmad og alle kunne li' det....

  -   2005-01-01 01:01:01
den er bare super!!! Og rigtig nem at lave

  -   2005-01-01 01:01:01
Kanon opskrift, prøv mælk i stedet for fløde, smager mindst lige så godt