Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rensdyr gryderet

Rensdyr gryderet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Rensdyr - Ren

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt af : K. Siegstad

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.rensdyrkød (gerne med talg)
3 spsk.olie med chilli
3 tsk.karry
2.5 dl.fløde
3 dl.bouillon
2 løg
 
Opskrift:
Rensdyrkødet skæres i skiver. Karry svitses i olie, derefter tilsættes rensdyrkødet og svitses med videre mens man rører i 5 min. Tilsættes bouillon, og simre lidt i 5-10 min. 10 min før servering tilsættes fløde og hakkede løg. Serveres med ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (28 stemmer)

Opskriften er vist 26147 gange,
og udskrevet 606 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-12-18 09:56:06
Jeg er også ude efter viden om hvor man kan købe rensdyr kød, i alle former. Gerne i KBH. Tak.

Katja  -  2012-01-03 01:21:47
Er der nogen der tilfældigvis ved hvor man kan få det her lækre kød i DK gerne i København ?? Vi er blevet helt vilde med det siden vi var et smut i Lapland. Takker for tips på forhånd :)

K. Siegstad  -  0000-00-00 00:00:00
Skal skæres i pålægstyndeskiver