Rensdyr gryderet

Rensdyr gryderet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Rensdyr - Ren

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt af : K. Siegstad

Indsendt :     

Ingredienser:
1000 g.rensdyrkød (gerne med talg)
3 spsk.olie med chilli
3 tsk.karry
2.5 dl.fløde
3 dl.bouillon
2 løg
 
Opskrift:
Rensdyrkødet skæres i skiver. Karry svitses i olie, derefter tilsættes rensdyrkødet og svitses med videre mens man rører i 5 min. Tilsættes bouillon, og simre lidt i 5-10 min. 10 min før servering tilsættes fløde og hakkede løg. Serveres med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 30518 gange,
og udskrevet 635 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-12-18 09:56:06
Jeg er også ude efter viden om hvor man kan købe rensdyr kød, i alle former. Gerne i KBH. Tak.

  -   2012-01-03 01:21:47
Er der nogen der tilfældigvis ved hvor man kan få det her lækre kød i DK gerne i København ?? Vi er blevet helt vilde med det siden vi var et smut i Lapland. Takker for tips på forhånd :)

  -   2005-01-01 01:01:01
Skal skæres i pålægstyndeskiver