lille ds. Tomatkoncentrat1 lille ds. Tomatkoncentrat
0.5
ds.
flåede tomater0.5 ds. flåede tomater
1
tsk.
Paprika1 tsk. Paprika
0.75
tsk.
Salt0.75 tsk. Salt
1
knsp.
Peber1 knsp. Peber
6-8
kugler
helbladet spinat6-8 kugler helbladet spinat
2
dl.
vand2 dl. vand
0.333
terning hønsebouillon0.333 terning hønsebouillon
2
dl.
basmati ris2 dl. basmati ris
Dip: Dip:
2.5
dl.
yoghurt naturel2.5 dl. yoghurt naturel
1-2
fed
hvidløg1-2 fed hvidløg
0.25
tsk.
Salt0.25 tsk. Salt
Opskrift:
Hak løget fint, og svits det i olien. De skal ikke være brune. Brun kødet oveni og tilsæt resten på nær ris. Lad det simre ved svag varme. Efter 15 minutter tilsættes ris og det simrer færdig til risene er møre.
Lav dressingen imens det andet bliver færdigt.
Server med brød, og en klat dressing ovenpå retten.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(8 stemmer)
Opskriften er vist 14301 gange, og udskrevet 331 gange.
Kommentarer
- 2013-09-04 18:05:20 Smager super godt og så er det tilmed sundt
Christian - 2012-06-26 01:00:35 Lavede den med 250g spinat og 100g bacon. Det smager super. 200g bacon havde dog ikke skadet (Måske bortset fra min fysiske form)
lillejuleaften - 2011-09-22 16:21:38 En af mine favoritter, det kommer bag på mig hver gang hvor godt det smager.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider