Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tyrkisk spinatgryde

Tyrkisk spinatgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :



Ingredienser:
2-3 spsk.olie
1 stort løg
300 g.Hakket oksefars
1 lille ds. Tomatkoncentrat
0.5 ds.flåede tomater
1 tsk.Paprika
0.75 tsk.Salt
1 knsp.Peber
6-8 kuglerhelbladet spinat
2 dl.vand
0.333 terning hønsebouillon
2 dl.basmati ris
 
 Dip:
2.5 dl.yoghurt naturel
1-2 fedhvidløg
0.25 tsk.Salt
 
Opskrift:
Hak løget fint, og svits det i olien. De skal ikke være brune. Brun kødet oveni og tilsæt resten på nær ris. Lad det simre ved svag varme. Efter 15 minutter tilsættes ris og det simrer færdig til risene er møre. Lav dressingen imens det andet bliver færdigt.

Server med brød, og en klat dressing ovenpå retten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)

Opskriften er vist 14025 gange,
og udskrevet 326 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2013-09-04 18:05:20
Smager super godt og så er det tilmed sundt

Christian   -  2012-06-26 01:00:35
Lavede den med 250g spinat og 100g bacon. Det smager super. 200g bacon havde dog ikke skadet (Måske bortset fra min fysiske form)

lillejuleaften  -  2011-09-22 16:21:38
En af mine favoritter, det kommer bag på mig hver gang hvor godt det smager.