Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudsesteaks i portvinssauce

Strudsesteaks i portvinssauce , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
2 strudsesteak’s á 150 g
 salt
 peber
 smør
 
 Sauce:
1 dl.portvin
2 dl.god oksebouillon
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
 Stegte urter:
2 finthakkede skalotteløg
2-3 gulerødder i små tern
1 courgette i små tern smør el. olie til stegning
 


Tilbehør:
Server med sauce og ovnstegte kartofler
Opskrift:

Drys strudsesteak’sene med salt og peber og steg dem 3-4 min. på hver side, til de giver let igen efter tryk med finger.
Tag dem op, pak dem ind og hold dem varme i stanniol.

Hæld portvin på panden og kog halvt ind.
Tilsæt bouillon og piskefløde og kog igennem til saucen jævner let.

Læg kødet på en bund af letstegte grøntsager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5033 gange,
og udskrevet 128 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu