Strudsesteaks i portvinssauce

Strudsesteaks i portvinssauce , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 strudsesteak’s á 150 g
 salt
 peber
 smør
 
 Sauce:
1 dl.portvin
2 dl.god oksebouillon
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
 Stegte urter:
2 finthakkede skalotteløg
2-3 gulerødder i små tern
1 courgette i små tern smør el. olie til stegning
 
Opskrift:
Drys strudsesteak’sene med salt og peber og steg dem 3-4 min. på hver side, til de giver let igen efter tryk med finger.
Tag dem op, pak dem ind og hold dem varme i stanniol.

Hæld portvin på panden og kog halvt ind.
Tilsæt bouillon og piskefløde og kog igennem til saucen jævner let.

Læg kødet på en bund af letstegte grøntsager.

Server med sauce og ovnstegte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 6476 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu