Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tournedos med gorgonzolasovs

Tournedos med gorgonzolasovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 skiveroksemørbrad á 3-4 cm.
200 g.gorgonzola
 salt
 peber
0.5 dl.tør sherry
 creme fraiche 38%
1 oksebouillonterning
0.5 tsk.kinesisk soya
 


Opskrift:

Skær en lomme i hver tournedos og kom en skive gorgonzola i hver. Strø lidt peber på tournedo'erne. Bind evt. et stykke kødsnor om. Steg dem ved stærk varme i ca. 3 min. på hver side i en stegepande. Salt dem lidt.

Tag kødet væk fra stegepanden og pisk stegeskyen med sherry, creme fraiche og ca. 4 spsk gorgonzola. Tilsæt bouillonterning og soya. Lad sovsen koge sammen. Smag til med salt og peber.

Læg kødet på varme tallerkner og server sovsen til.

Serveres med råstegte kartofler eller pommes frites og hele tomater stegt i ovnen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 16035 gange,
og udskrevet 504 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jørgen  -  2012-05-07 18:07:50
Der står ikke noget om mængden af creme fraiche?