bagekartofler i 8 skiver2 bagekartofler i 8 skiver
salt salt
peber peber
Opskrift:
Oksemørbrad brunes af på begge sider og krydres med salt og peber.
De skiveskårne kartofler og tomater lægges skiftevis i lag i portionscocotte, som er smurt med lidt smør.
Kartofler og tomater pensles med lidt olie.
Kartoflerne sættes i ovn og bages i ca. 45 min., ved 200 grader.
Oksemørbrad sættes i ovn når der er gået 30 min. og steges med de sidste minutter, tages ud og trækker yderligere 10 min.
Imens tilberedes smør og tilbehør.
Det ene forårsløg skæres i mindre tern.
Pisk gorgonzola, smør, finthakket forårsløg og persille sammen.
De resterende forårsløg sauteres af på varm pande.
Den fintsnittede icebergsalat vendes hurtigt sammen med og tilsættes balsamico kort før servering.
Ved servering lægges smør ved bøffen og der serveres cocotte-kartoffel og løgsalat til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 18039 gange, og udskrevet 588 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider