Kalkungryde med mornaysauce

Kalkungryde med mornaysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 squash i 1 cm skiver
250 g.broccoli
5 rensede forårsløg eller lidt porre
25 g.smør
500 g.kalkunbryst i tern
2.5 dl.Mornaysauce
1 dl.mælk
1 tsk.tørret timian
0.5 tsk.groft salt
 peber
 
 Tilbehør:
 ris
 
 Pynt:
 fint strimlet top af forårsløg
 
Opskrift:
Del squashskiverne i kvarte. Skær broccolien i små buketter, og stokken i tynde skiver. Skær forårsløgene i 2 cm skrå stykker. Lad smørret blive gyldent i en sauterepanden. Brun kødet i ca. 2 minutter. Tilsæt mornaysauce, mælk og krydderier og bring det i kog. Vend grønsagerne i og kog retten ved jævn varme og under låg i ca. 2½ minut. Smag retten til og server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 11973 gange,
og udskrevet 202 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-08-15 09:10:01
Rigtig god.

  -   2008-05-04 17:10:22
det smagte desværre ikke rigtig af noget