rensede forårsløg eller lidt porre5 rensede forårsløg eller lidt porre
25
g.
smør25 g. smør
500
g.
kalkunbryst i tern500 g. kalkunbryst i tern
2.5
dl.
mornaysauce2.5 dl. mornaysauce
1
dl.
mælk1 dl. mælk
1
tsk.
tørret timian1 tsk. tørret timian
0.5
tsk.
groft salt0.5 tsk. groft salt
peber peber
Tilbehør: Tilbehør:
ris ris
Pynt: Pynt:
fint strimlet top af forårsløg fint strimlet top af forårsløg
Opskrift:
Del squashskiverne i kvarte. Skær broccolien i små buketter, og stokken i tynde skiver. Skær forårsløgene i 2 cm skrå stykker. Lad smørret blive gyldent i en sauterepanden. Brun kødet i ca. 2 minutter. Tilsæt mornay sauce, mælk og krydderier og bring det i kog. Vend grønsagerne i og kog retten ved jævn varme og under låg i ca. 2½ minut. Smag retten til og server straks.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 9010 gange, og udskrevet 161 gange.
Kommentarer
Ilse - 2018-08-15 09:10:01 Rigtig god.
Lene - 2008-05-04 17:10:22 det smagte desværre ikke rigtig af noget
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider