hakket magert kalkunkød500 g. hakket magert kalkunkød
1
zittauerløg i tern1 zittauerløg i tern
1
rød peberfrugt i strimler1 rød peberfrugt i strimler
250
g.
sukkerærter i strimler250 g. sukkerærter i strimler
1
knsp.
muskatnød1 knsp. muskatnød
2
spsk.
soya2 spsk. soya
2
spsk.
ribsgele2 spsk. ribsgele
5
dl.
skummetmælk5 dl. skummetmælk
1
spsk.
rapsolie1 spsk. rapsolie
1
spsk.
maizena1 spsk. maizena
Mos: Mos:
800
g.
blandede kartofler og rodfrugter800 g. blandede kartofler og rodfrugter
1
dl.
skummetmælk1 dl. skummetmælk
1
spsk.
god olivenolie1 spsk. god olivenolie
Opskrift:
Kalkun og løg brunes i en gryde med salt og peber. Herefter tilsættes peberfrugt, sukkerærter og muskatnød, og dette simrer i et par min. inden soya, ribsgele og skummetmælk rørt op med maizena tilsættes. Retten simrer under låg i ca. 15 min. og smages til med salt og peber.
Kartofler og rodfrugter skrælles, skæres i tern og koges i letsaltet vand i 12 min. Herefter moses de sammen med mælk, olivenolie og salt og peber.
Smag retten til og server den gerne med bredbladet persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10437 gange, og udskrevet 190 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider