karry gerne Green Thai eller Vindaloo 2 tsk. karry gerne Green Thai eller Vindaloo
salt gerne havsalt salt gerne havsalt
friskkværnet sort peber friskkværnet sort peber
Opskrift:
Kalkunkød og løg brunes i en gryde.
Tilsæt porrer, blåbær, karry, chili sauce, lidt mango chutney samt salt og peber
Lad retten simre i 15 minutter.
Lav en meljævning med mælk og maizenamel og tilsæt det under omrøring.
Lad retten simre indtil den bliver lidt tykkere
Serveres med ris og mango chutney.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8242 gange, og udskrevet 198 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider