Kalkungryde med ris

Kalkungryde med ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.små skalotteløg
100 g.gulerod
100 g.porrer
700 g.kalkunbryst i tern
25 g.olie
1.5 tsk.tørret estragon
1 tsk.salt
 friskkværnet peber
2.5 dl.vand
1 grøntsags bouillonterning
3.5 dl.Cheasy fraiche 9%
2.5 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
Klargør gulerødder og porrer. Skær rod og top af skalotteløgene. Kom løgene i en skål med kogende vand. Lad dem stå et kort øjeblik og pil den bløde skal af. Kom fedtstof i en sauterpande og varm den op. Svits først kødet i 2 minutter, (det skal ikke brunes). Derefter kommes grøntsagerne i og svitses med et par minutter. Tilsæt estragon, salt, peber og bouillon og kog ved svag varme og under låg i ca. 10 minutter. Rør melet ud i lidt af den syrnede fløde og tilsæt resten af mælkeproduktet. Kom blandingen i retten under omrøring. Lad retten koge et par minutter og smag den til med salt og peber.

Server løse ris til kalkungryden.





karakterer:
Opskriften er vist 14754 gange,
og udskrevet 270 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu