Klargør gulerødder og porrer. Skær rod og top af skalotteløgene. Kom løgene i en skål med kogende vand. Lad dem stå et kort øjeblik og pil den bløde skal af.
Kom fedtstof i en sauterpande og varm den op. Svits først kødet i 2 minutter, (det skal ikke brunes). Derefter kommes grøntsagerne i og svitses med et par minutter. Tilsæt estragon, salt, peber og bouillon og kog ved svag varme og under låg i ca. 10 minutter.
Rør melet ud i lidt af den syrnede fløde og tilsæt resten af mælkeproduktet. Kom blandingen i retten under omrøring.
Lad retten koge et par minutter og smag den til med salt og peber.
Server løse ris til kalkungryden.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 12986 gange, og udskrevet 248 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider