kalkunbryst i tern (ca. 2 x 2 x2 cm.)500 g. kalkunbryst i tern (ca. 2 x 2 x2 cm.)
1
tsk.
tørret estragon1 tsk. tørret estragon
havsalt havsalt
friskkværnet peber friskkværnet peber
1.5
dl.
grønsagsbouillon1.5 dl. grønsagsbouillon
1
spsk.
hvedemel1 spsk. hvedemel
2.5
dl.
creme fraiche 18%2.5 dl. creme fraiche 18%
Pynt: Pynt:
fintsnittet porretop eller forårsløg i strimler fintsnittet porretop eller forårsløg i strimler
Tilbehør: Tilbehør:
kogte ris kogte ris
porrer eller forårsløg porrer eller forårsløg
Opskrift:
Skær rod og top af skalotteløgene. Kom løgene i en skål med kogende vand. Lad dem stå et kort øjeblik og pil den bløde skal af.
Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kød og løg i ca. 2 min. Tilsæt estragon, salt, peber og bouillon. Bring retten i kog, og kog den ved svag varme og under låg i ca. 7 min.
Rør mel og ca. 1 spsk. af creme fraichen sammen i en skål. Tilsæt resten af creme fraichen og kom blandingen i retten under omrøring. Lad retten koge, stadig under omrøring, i ca. 3 min., og smag den til. Server kalkungryde med løg sammen med ris og dampede porrer eller forårsløg
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6356 gange, og udskrevet 117 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider