Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkungryde med løg

Kalkungryde med løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.små skalotteløg
25 g.smør
500 g.kalkunbryst i tern (ca. 2 x 2 x2 cm.)
1 tsk.tørret estragon
 havsalt
 friskkværnet peber
1.5 dl.grønsagsbouillon
1 spsk.hvedemel
2.5 dl.creme fraiche 18%
 
 Pynt:
 fintsnittet porretop eller forårsløg i strimler
 
 Tilbehør:
 kogte ris
 porrer eller forårsløg
 
Opskrift:
Skær rod og top af skalotteløgene. Kom løgene i en skål med kogende vand. Lad dem stå et kort øjeblik og pil den bløde skal af.

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kød og løg i ca. 2 min. Tilsæt estragon, salt, peber og bouillon. Bring retten i kog, og kog den ved svag varme og under låg i ca. 7 min.

Rør mel og ca. 1 spsk. af creme fraichen sammen i en skål. Tilsæt resten af creme fraichen og kom blandingen i retten under omrøring. Lad retten koge, stadig under omrøring, i ca. 3 min., og smag den til. Server kalkungryde med løg sammen med ris og dampede porrer eller forårsløg


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6226 gange,
og udskrevet 104 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu