Friske eller frosne ærter Friske eller frosne ærter
Solsikkekerner Solsikkekerner
Opskrift:
Kyllingen koges til kødet løsnes. Den pilles, og kødet lægges til afdrypning. Kakaopulver, chili, salt, peber og evt. hvidløgspulver kommes i en grydes og lunes med olien. Kyllingestykkerne vendes deri og svitses sprøde.
Salaten skæres og blandes. Kyllingekødet arranges på salaten. Tomaterne blændes godt, og koges op i i gryden. Sovsen smages til med ekstra krydderier, spædes op med lidt vand eller stives af med maizena efter behov. Sovsen kan enten hældes over kyllindesalatan inden servering, eller sættes på bordet seperat.
Eventuelt groft brød, ris eller fuldkornspasta til.
Tips:
Fedtfattig menu. Salaten kan selvfølgelig varieres. Hvis man ønsker ris eller pasta til, kan man koge det, og svitse det sammen med kyllingen i kakaoen og krydderierne.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9015 gange, og udskrevet 147 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider