Finstrimlet top af forårsløg Finstrimlet top af forårsløg
Opskrift:
Del squashskiverne i kvarte. Skær broccolien i små buketter og stokken i tynde skiver. Skær forårsløgene i 2 cm skrå stykker. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun kødet i ca. 2 min. Tilsæt Mornay Sauce, mælk og krydderier og bring det i kog. Vend grøntsagerne i og kog retten ved jævn varme og under låg i ca. 2½ min. Smag kalkungryden til og server straks.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(6 stemmer)
Opskriften er vist 12672 gange, og udskrevet 278 gange.
Kommentarer
René - 2010-06-15 17:58:52 Super god ret. Brugt dog kylling i steden for, og så kom jeg normale løg i og hvidløg smager stadig super :- )
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider