Kalkungryde med mornay Sauce

Kalkungryde med mornay Sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 squash i 1 cm skiver
250 g.renset broccoli
5 rensede forårsløg (ca. 100 g)
 
25 g.smør
500 g.kalkunbryst i tern
2.5 dl.Mornaysauce
1 dl.mælk
1 tsk.tørret timian
0.75 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 Tilbehør:
 Løse ris
 
 Pynt:
 Finstrimlet top af forårsløg
 
Opskrift:
Del squashskiverne i kvarte. Skær broccolien i små buketter og stokken i tynde skiver. Skær forårsløgene i 2 cm skrå stykker.

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun kødet i ca. 2 min.

Tilsæt Mornaysauce, mælk og krydderier og bring det i kog. Vend grøntsagerne i og kog retten ved jævn varme og under låg i ca. 2½ min.

Smag kalkungryden til og server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 13552 gange,
og udskrevet 306 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-15 17:58:52
Super god ret. Brugt dog kylling i steden for, og så kom jeg normale løg i og hvidløg smager stadig super :- )