Kalkungryde med skruer

Kalkungryde med skruer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kalkunkød i tern
2 spsk.jomfru olivenolie
4 porre
400 g.Savoykål
2 røde pebre
1 tsk.Sambal Oelek chilli-pasta
1 spsk.finthakket frisk ingefær
3 fedhvidløg
2 dl.hvedefri soja
2 dl.basissuppe / 1 tern grøntbouillon
1 dl.æblejuice
2 spsk.æbleeddike
4 tsk.maizena
400 g.glutenfri pastaskruer
1 tsk.gurkemeje
 
Opskrift:
Rens grøntsagerne og skær dem i små skiver.

Steg kødet i olien ved stærk varme i 3-5 minutter. Tag kødet op af gryden.

Grøntsagerne og krydderierne kommes i gryden og steges ved kraftig varme og konstant omrøring i 2 minutter.

Maizena opløses i soja, æblejuice og eddike. Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt opløsningen lidt efter lidt under omrøring. Det hele koges sammen i nogle minutter. Kødet skal være gennemstegt og grøntsagerne stadig sprøde.

Pastaen koges i den mængde vand som er opgivet på pakken og tilsættes gurkemeje.





karakterer:
Opskriften er vist 7648 gange,
og udskrevet 109 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu