Kalkungryde med det hele

Kalkungryde med det hele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1500 g.kalkunkød i tern
2 spsk.olie
 salt
 peber
3 porrer
4 røde peberfrugter
2000 g.kartofler
500 g.champignon i skiver
2 ds.kokosmælk á 450 g (ikke light)
2 dl.hønsebouillon
1.5 spsk.tørret estragon
4 spsk.limesaft
 
Opskrift:
Skær porrer og peberfrugter i grove tern Skræl og skær kartoflerne i både Svits kødet i varm olie i en gryde. Drys med salt og peber Når kødet er brunet og gennemstegt tager du det op på et fad og lægger alufolie over så det holder sig varmt Svits porrer og peberfrugt og når de begynder at få farve steger du kartoflerne med indtil de også får lidt farve Til sidst vender du champignonskiverne i og svitser til også de er brunede Kom nu kokosmælk, bouillon, estragon og halvdelen af saften fra limefrugterne i gryden Læg låg på og lad simre i 10 minutter Vend kødet ned i gryden, smag til med resten af limesaften Sluk for varmen og lad gryden koge færdig ved eftervarme i 10 minutter Drys gerne lidt revet limeskal over og server med et godt





karakterer:
Opskriften er vist 12649 gange,
og udskrevet 255 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu