Kalkungryde med fettuccini

Kalkungryde med fettuccini, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.kalkun i tern
2 pakkerbacon i skiver
1 stor peberfrugt
250 g.champignoner
200 g.broccolibuketter
5 dl.piskefløde
50 g.blåskimmelost ( eller efter egen smag)
2 pakkerfrisk fettuccini
 
Opskrift:
Champignonerne skylles, renses og skæres i skiver som steges i 5 gram smør. Drys med lidt groft salt. Hæld væden fra og kom champignonerne i en skål.

Steg bacon sprødt i en stor stegepande og læg det på et stykke køkkenrulle.

Kalkuntern steges brune i fedtstoffet fra bacon. Hæld ½ liter piskefløde over og lad det småsimre, mens du koger broccolien i letsaltet vand. Det skal ikke have mere end tre- fire minutter!

Kom blåskimmelost i kalkun/flødesaucen og rør godt rundt. Smag til med evt mere ost, salt og peber. Kom champignonerne i. Peberfrugten skylles, renses og skæres i små tern. Sæt en gryde med letsaltet vand over og kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Bacon, broccoli, peberfrugt kommes først i kalkungryden samtidig med, at du sætter pastaen over.





karakterer:
Opskriften er vist 7082 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu