Soya marineret kalkun i wok

Soya marineret kalkun i wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.kalkunkød i tern
1.5 dl.soya
3 fedpressede hvidløg (gerne flere)
0.5 tsk.paprika
0.5 tsk.karry
0.5 tsk.cayennepeber
 salt
 peber
2 spsk.olie
 
 Stegte grøntsager:
2 peberfrugter (rød/gul)
1 bk.friske bønnespirer (el. dåse)
250 g.friske champignon
1 løg
300 g.gulerødder
 
Opskrift:
Soyaen blandes med de pressede hvidløg og krydderierne. Kalkunternene vendes i marinaden og sættes på køl i minimum 1 time. Husk at røre rundt i kødet af og til. Peberfrugter, champignon, løg og gulerødder snittes fint. Olien opvarmes i wokken (tykbundet gryde er også fint) og kalkunternene incl marinaden hældes i. Kødet vendes jævnligt til det er gennemstegt. Tag kødet op af wokken med en hulske og lad marinaden blive tilbage. Svits nu alle grøntsagerne i marinaden til de har en passende konsistens. Tilsæt atter kødet og bland det med grøntsagerne. Retten simrer i ca. 5 minutter. Retten er nu klar til at blive serveret med basmatiris og lune flutes.


karakterer:
Opskriften er vist 12232 gange,
og udskrevet 244 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Bent Ruskjær  -  2008-10-23 16:29:39
Hvis man kan lide soya er der her en fremragende ret.