Løget skæres op og brunes i en gryde med olie. Kalkunternene overhældes med rosenpaprika (spar ikke på det) og tilsættes og steges til de er hvide. Herefter tilsættes tomater og peberfrugt, vand, salt, peber. Når det hele er godt varmt, tilsættes fløden (kan delvis erstattes af mælk). Hvis blandingen er lidt tynd efter ca. 10 minutters simring, kan gryden jævnes. Smag det hele til med salt og paprika.
Serveres med ris og evt. flütes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(6 stemmer)
Opskriften er vist 10840 gange, og udskrevet 262 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider