grofthakkede valnøddekerner50 g. grofthakkede valnøddekerner
olivenolie olivenolie
smør smør
Tilbehør: Tilbehør:
løse ris eller kartoffelmos løse ris eller kartoffelmos
Opskrift:
Sellerien skrælles og skæres i stave, champignon skæres i kvarte og æblerne skæres i både. Småkødet svitses grundigt i olie og smør, drysses med lidt mel og tages så fra panden. Grønsagerne svitses hver for sig. Sellerierne skal have små 5 min. Champignon og æbler lidt kortere tid.
Æblejuice koges ned til det halve i en tykbundet gryde. Fløden kommes ved sammen med timianblade og koger et par min. til det begynder at tykne let. Grønsager og kalkunsmåkød kommes i sammen med valnødderne og retten snurrer 10 min. Smages til med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6935 gange, og udskrevet 176 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider