Kalkungryde med vintergrønsager

Kalkungryde med vintergrønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
350 g.kalkunsmåkød
1 lille knoldselleri
250 g.champignon
2 store madæbler
 frisk timian
1 knsp.hvedemel
2.5 dl.æblejuice
2.5 dl.piskefløde
50 g.grofthakkede valnøddekerner
 olivenolie
 smør
 
 Tilbehør:
 løse ris eller kartoffelmos
 
Opskrift:
Sellerien skrælles og skæres i stave, champignon skæres i kvarte og æblerne skæres i både. Småkødet svitses grundigt i olie og smør, drysses med lidt mel og tages så fra panden. Grønsagerne svitses hver for sig. Sellerierne skal have små 5 min. Champignon og æbler lidt kortere tid.

Æblejuice koges ned til det halve i en tykbundet gryde. Fløden kommes ved sammen med timianblade og koger et par min. til det begynder at tykne let. Grønsager og kalkunsmåkød kommes i sammen med valnødderne og retten snurrer 10 min. Smages til med salt og peber.


karakterer:
Opskriften er vist 7063 gange,
og udskrevet 178 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu