Stegte rødspætte med nye grøntsager og kartofler

Stegte rødspætte med nye grøntsager og kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red:

Stegte rødspætte med nye grøntsager og kartofler, billede 4 Stegte rødspætte med nye grøntsager og kartofler, billede 1 Stegte rødspætte med nye grøntsager og kartofler, billede 2 Stegte rødspætte med nye grøntsager og kartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 rødspætter
100 g.smør
 salt
 peber
 
500 g.friske grønne asparges
250 g.små gulerødder
250 g.østershatte
 
Opskrift:
Asparges, gulerødder og østershatte koges i letsaltet vand 4-5 minutter.

Rødspætterne ridses langs ryggen på begge sider, ca. 10 cm Krydres med salt på begge sider og vendes i mel.

Steges i afbruses smør 6-8 minutter på hver side.

Serveres med de kogte grøntsager, nye kogte kartofler og brunet smør.


karakterer:
Opskriften er vist 345 gange,
og udskrevet 7 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu