Graved oksemørbrad

Graved oksemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.oksemørbrad
2 spsk.sukker
 lidt rosmarin
2 spsk.salt
1 spsk.rosepeber
 lidt salvie
 
 Avocadosovs:
2 modne avocado
2 fedhvidløg
 lidt italiensk kryddersalt
4 spsk.mayonnaise
2 spsk.sennep
 
Opskrift:
Gravad oksemørbrad:
Alle ingredienser blandes i en passende stor plasticpose, og mørbraden kommes i. Posen lukkes "løst", dvs. at der skal være lidt luft omkring kødet. Posen kommes i køleskab og vendes 3-4 gange om dagen og skal ligge der i 3 døgn.

Herefter tages den ud af posen og de fleste krydderier skrabes af kødet. Skæres forsigtigt i tynde skiver, den er nu mør som smør.

Avocadosovs:
Avocadoerne blendes eller røres bløde. Røres sammen med de øvrige ingredienser. Denne sovs skal ikke stå for længe, da den let bliver mørk på overfladen.

Servering
Serveres med ovnstegte trekantkartofler og tomatsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 34444 gange,
og udskrevet 550 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu