Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Graved oksemørbrad

Graved oksemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
500 g.oksemørbrad
2 spsk.sukker
 lidt rosmarin
2 spsk.salt
1 spsk.rosepeber
 lidt salvie
 
 Avocadosovs:
2 modne avocado
2 fedhvidløg
 lidt italiensk kryddersalt
4 spsk.mayonnaise
2 spsk.sennep
 


Opskrift:

Gravad oksemørbrad:
Alle ingredienser blandes i en passende stor plasticpose, og mørbraden kommes i. Posen lukkes "løst", dvs. at der skal være lidt luft omkring kødet. Posen kommes i køleskab og vendes 3-4 gange om dagen og skal ligge der i 3 døgn.

Herefter tages den ud af posen og de fleste krydderier skrabes af kødet. Skæres forsigtigt i tynde skiver, den er nu mør som smør.

Avocadosovs:
Avocadoerne blendes eller røres bløde. Røres sammen med de øvrige ingredienser. Denne sovs skal ikke stå for længe, da den let bliver mørk på overfladen.

Servering
Serveres med ovnstegte trekantkartofler og tomatsalat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 29435 gange,
og udskrevet 444 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu