Eggs benedict - Æg Benedict
Hovedingrediens : Æg - HønseÆg Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Flæk de fire muffins og rist dem let.
Anret to halve muffins på hver tallerken, læg en skive bacon eller skinke på, så et pocheret æg, og dæk med hollandaisesauce.
Server straks. Tips: Engelske muffins fås færdigbagte i f.eks. Irma |
|
Opskriften er vist 30797 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne