Eggs benedict - Æg Benedict

Eggs benedict - Æg Benedict, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Eggs benedict - Æg Benedict, billede 4 Eggs benedict - Æg Benedict, billede 1 Eggs benedict - Æg Benedict, billede 2 Eggs benedict - Æg Benedict, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 engelske muffins
4 skiver let stegt bacon
4 pocherede æg
2.5 dl.hollandaisesauce
 
Opskrift:
Flæk de fire muffins og rist dem let. Anret to halve muffins på hver tallerken, læg en skive bacon eller skinke på, så et pocheret æg, og dæk med hollandaisesauce.

Server straks.

Tips:

Engelske muffins fås færdigbagte i f.eks. Irma


karakterer:
Opskriften er vist 28205 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu