Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Æg Benedict

Æg Benedict, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Æg Benedict, billede 4 Æg Benedict, billede 1 Æg Benedict, billede 2 Æg Benedict, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 engelske muffins
4 skiver let stegt bacon
4 pocherede æg
2.5 dl.hollandaisesauce
 
Opskrift:
Flæk de fire muffins og rist dem let. Anret to halve muffins på hver tallerken, læg en skive bacon eller skinke på, så et pocheret æg, og dæk med hollandaisesauce.

Server straks.

Tips:

Engelske muffins fås færdigbagte i f.eks. Irma


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 26645 gange,
og udskrevet 172 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu