Skvalderkålsfrikadeller

Skvalderkålsfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Skvalderkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.unge skud af skvalderkål
2 æggeblommer
5 spsk.rasp
 
Opskrift:
Ca. ½ kg unge skud af skvalderkål blendes sammen med 2 æggeblommer og 5 spsk. rasp. Efter omrøring er farsen færdig. Den formes til små frikadeller og steges over svag varme. Man kan også blande hakkede skvalderkålsblade i kødfrikadellerne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13976 gange,
og udskrevet 313 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Inge Sass  -  2012-04-19 20:32:54
Det er synd at blende skvalderkålen. Jeg blanserer i microovnen og hakker groft, blander med ramsløg eller alm.løg salt og peber æg og rasp eller havregryn og de er meget velsmagende. Bruger samme opskrift med brændenælder, gulerodstoppe, og ramsløg.

  -  2011-04-09 17:27:47
Hvor er opskriften?